Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
Lego NinjagoLego Ninjago
Ohjaus Charlie Bean, Paul Fisher ja Bob Logan
Pääosissa mm. Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson ja Olivia Munn

Legon omaan Ninjago-sarjaan perustuva elokuva tarjoaa mätkettä ja hupihenkistä mussutusta Jackie Chanin perinteiden mukaisesti. Mukaan on leivottu mausteena myös kattaus roboja ja pientä scifi-väriä, mutta kokonaisuus maistuu ennen kaikkea ninja-seikkailulta.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
November CriminalsNovember Criminals
Ohjaus Sacha Gervasi
Pääosissa mm. Ansel Elgort, Chloe Grace Moretz, David Strathairn ja Catherine Keener

Vapaasti hengittävä teinidraama pojasta ja tytöstä (Ansel Elgort ja Chloe Grace Moretz), jotka ajautuvat selvittämään koulukaverinsa kuolemaa kun paikalliset poliisit eivät tunnu kiinnostuvan tapauksesta riittävästi.

Lelusotilaiden, rautakotkien ja lukemattomien muiden ”lapset ottaa ohjat aikuisilta”-pehmojännäreiden kanssa samaan laariin luiskahtava pikkudekkari tallaa tuttuja polkuja perin unisesti. Kliseinen tarina ja kolkot näyttelijäsuoritukset eivät juuri anna syitä innostua tästä. Elokuva pohjautuu Sam Munsonin romaaniin.

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The Big SickThe Big Sick
Ohjaus Michael Showalter
Pääosissa mm. Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano ja Anupam Kher

Standupin ja satumaisen arkisten tilanteiden varaan rakentuva romanttinen komedia pakistanilaissyntyisestä koomikosta (Kumail Nanjiani), joka saa lisää virtaa settiinsä tavattuaan valkoisen tytön (Zoe Kazan) - vastoin perheen odotuksia järjestetystä avioliitosta.

Chicagoon sijoittuva tarina tapailee tuoreen kolkkoa otetta, joka pitää letkautukset rapeina ja sekä draaman että suuret tunteet suuntaa-antavina. Viihdyttävä taipale ei nouse täysipainoiseksi elokuvaksi, mutta tuoreen novellimaisena palana elämää kyse on lopulta varsin vetoavasta episodista. Elokuva perustuu löyhästi pääosan Kumail Nanjianin ja käsikirjoittaja Emily V. Gordonin omaan tarinaan.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään