4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Fast & Furious 8

The Fate of the Furious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hurjapäät palaa etelän lämpöön Kuuban hehkeisiin maisemiin ja tuunattujen automobiilien äärelle, mistä onkin hyvä jatkaa aina Siperiaan asti. Ikuinen koston ja kiristyksen kellopeli antaa tapahtumille niiden tarvitseman jousen, joka sinkoaa tutun jengin tutun korkealiitoiseen seikkailuun.

Parin surkean jatko-osan jälkeen sarja palaa urille, joilla on erityisesti alkumetreillään paljon yhteistä eksoottisen viitososan kanssa. Aivosolujen tilalle kannattaa ahtaa popcornia, mutta palaset loksahtavat tässä maukkaasti paikoilleen ja poikamainen viihde rullaa palkitsevasti. Vanha fatalismi on jälleen tallella, joten lopputulos on enemmän kuin vähän pöhkö, mutta kallistuu kuitenkin hauskan puolelle.

Mainio näyttelijäkaarti tuo kaikki keskeiset kasvot takaisin, mutta lisää mikstuuraan vielä Charlize Theronin ja pikkuosasta ponnistavan Scott Eastwoodin.

Komea kuva on läpeensä viiltävän terävä näyttäen sekä ilmakuvien Havannan kadut ja korttelit että hekumoivien lähikuvien peput ja pullistelevat lihakset virheettömästi. Huhujen mukaan elokuva masteroitiin 2K-tasossa, mutta tältä ei lopputuloksen valossa juuri näytä. Kyse ei ehkä ole aivan aidosta 4K HDR:stä, mutta parempaa demomateriaalia formaatille ei heti tule mieleen kuin tämän aloituskuvat Havannan kaduille levittäytyvistä kilpa-ajoista. Passelin napakka ääniraita kanavoi generistä agentti-toiminta-pätkää ansiokkaasti.

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. 4K-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja HD-versiolla tämän lisäksi mm. pidennettyjä tappeluita ja kourallinen koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: F. Gary Gray
Pääosissa: Vin Diesel Dwayne Johnson Jason Statham Tyrese Gibson Chris Bridges Kurt Russell Charlize Theron Scott Eastwood
Tarina: Chris Morgan
Kuvaus: Stephen F. Windon
Musiikki: Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083123345

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään