Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Warriors - Soturit

The Warriors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026377

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

New Yor­kin ka­duil­la pu­hal­taa suu­ren jen­gi­lii­ton lu­paus kun­nes yk­si so­tu­rei­den hei­mo la­vas­te­taan syyl­li­sek­si puu­ha­mie­hen mur­haan.

New Yor­kin ka­duil­la pu­hal­taa suu­ren jen­gi­lii­ton lu­paus kun­nes yk­si so­tu­rei­den hei­mo la­vas­te­taan syyl­li­sek­si puu­ha­mie­hen mur­haan. Pian ko­ti­mat­ka Bron­xis­ta Co­ney Is­lan­dil­le on kuin yk­si iso tur­naus, jos­sa vä­rikkäät vas­tus­ta­jat täy­tyy selättää yk­si ker­ral­laan kuin missä­kin pal­kin­to­sar­jan ot­te­lu­put­kes­sa. Ajoit­tain met­ro­pysäk­kien ympä­ril­le ra­ken­tu­vas­sa ku­jan­juok­sus­sa on tun­nel­maa, mut­ta lä­peensä ohut seik­kai­lu­han tämä on. Pas­se­lia kesä­viih­dettä siis.
Pu­vus­tuk­sen kaut­ta syn­tyvät il­meikkäät jen­git ovat tämän suo­la ja ete­ne­mi­sen vim­ma sen sel­viy­tys­mis­kaa­va. Ote flirt­tai­lee it­se­tie­toi­ses­ti sar­ja­ku­va­mai­sen koo­mi­suu­den kans­sa, mut­ta fa­ta­lis­ti­nen po­ke­ri ei voi­si ol­la poi­ka­mai­sem­pi.
Tämä "Ul­ti­ma­te Di­rec­tor's Cut" sisältää alus­sa oh­jaa­jan poh­jus­tuk­sen (79 sek.) ja uu­det sar­ja­ku­va­mai­set siir­tymät alus­sa sekä näytös­ten vä­lissä. Suo­mes­sa täl­le on an­net­tu ikä­suo­si­tuk­sek­si perä­ti 18, mitä voi pe­rus­tel­la huo­non esi­ku­van tar­joa­mi­sel­le, mut­ta ei juu­ri graa­fi­sel­la sisällöllä.

Kuva

Upea kuva unohtaa ikänsä ja näyttää parhaimmillaan hätkähdyttävän viiltävältä ja fimimäiseltä. Puiston pimeydessä kokoontuvat jengiläiset voi paitsi laskea myös ajoittain kuvitella itsensä mukaan joukkoon. Samoin uudet sarjakuvasiirtymät ovat luonnollisesti superteräviä ja värikylläisiä. Muutoin jälki on vaihtelevan terävää, mutta aina vakaata.

Ääni

Etualalle keskittyvä ääniraita kuulostaa ikäiseltään, mutta on siinä kategoriassa täysin mukiinmenevältä. Helikopteri tuntuu tulevan miltei takakanaviin, ulvovat sireenit ottavat paikkansa jossakin kaukaisuudessa ja dialogi pysyy aina selkeänä.

Ekstrat

Ekstroissa alkupuheen lisäksi traileri ja neljä erinomaista making of -koostetta (yht. 63 min.). (IJ)
15/09/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy