Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Limitless - The Complete Series

Rajaton 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sa­man­ni­mi­sel­le elo­ku­val­le uu­den elämän an­ta­va sar­ja mie­hestä, jo­ka ryh­tyy rat­ko­maan häntä ympäröivän maail­man on­gel­mia val­lan­ku­mouk­sel­li­sen do­ping-­huu­meen avul­la.

Sa­man­ni­mi­sel­le elo­ku­val­le uu­den elämän an­ta­va sar­ja mie­hestä, jo­ka ryh­tyy rat­ko­maan häntä ympäröivän maail­man on­gel­mia val­lan­ku­mouk­sel­li­sen do­ping-huu­meen avul­la. En­simmäi­senä pitää hoi­taa isä kun­toon ja sen jäl­keen aut­taa FBI:tä kai­ken­kir­ja­vis­sa tut­ki­muk­sis­sa.
Li­ki­main kaik­kia gen­rejä dek­ka­ri­sar­jas­ta lääkä­ri­sar­jaan yh­dis­te­levä viih­dy­ke on aluk­si pas­se­lin kaik­ki­voi­paa viih­dettä, mut­ta imu ei kan­na mon­taa jak­soa. En­nen pitkää me­no ni­mittäin äi­tyy pas­tis­si­mai­sek­si ko­koel­mak­si mui­den sar­jo­jen kli­seitä, jot­ka esi­tellään su­ju­vas­ti, mut­ta vail­la oma­lei­mai­suut­ta.
Sa­mal­la kun kat­so­ja al­kaa kai­va­ta oi­keu­tus­ta tämän sar­jan ole­mas­sao­lol­le myös il­luu­sio sen pe­ru­sa­se­tel­man ympä­riltä al­kaa ka­ris­ta: mik­si san­ka­ri oi­keas­taan nä­kee maail­man läh­de­koo­din kuin Mat­ri­xin Neo kon­sa­naan? Tätä sar­ja ei ky­ke­ne kai­kes­ta se­lit­te­lystään huo­li­mat­ta pe­rus­te­le­maan edes har­haut­ta­vas­ti. Huu­me vain terästää kaik­kia ais­te­ja ja nos­taa pro­ses­so­ri­no­peu­den kat­toon.
Sar­jan avaus­jak­so toi­mii hy­vin, mikä on poik­keuk­sel­lis­ta, mut­ta pu­nai­nen lan­ka huk­kuu kau­den jak­so­jen ai­ka­na. CBS-ka­na­val­la Yh­dys­val­lois­sa esi­tet­ty sar­ja jäi yh­den kau­den mit­tai­sek­si. Kaik­ki sar­jan 22 jak­soa löy­tyy tästä bok­sis­ta kuu­del­le le­vyl­le pa­kat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. TV-sarjaksi anti on poikkeuksellisen vetreää eikä lainkaan klaustrofobista. Jopa musiikkiraita, josta vastaa aiemman elokuvan tavoin Paul Leonard-Morgan, toimii hyvin. Ekstroissa yhden jakson kommenttiraita, promoja, mokia ja neljä koostetta. (IJ)
19/08/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 902 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730956

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy