Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gilbert Grape

What's Eating Gilbert Grape? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ruot­sa­lai­sen hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­nan kas­vat­ti toi lä­heis­riip­pu­vuu­den Hol­lywoo­din sa­na­kir­jaan — ja ai­ka har­va ymmär­si, mistä oli ky­se.

Ruot­sa­lai­sen hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­nan kas­vat­ti toi lä­heis­riip­pu­vuu­den Hol­lywoo­din sa­na­kir­jaan — ja ai­ka har­va ymmär­si, mistä oli ky­se.
O­su­va muun­nos Raa­ma­tun ta­ri­nan Mar­tas­ta, jo­ka aher­taa, mut­tei saa ikinä pal­kin­toa. Nuo­ri­mies (John­ny Depp) hoi­taa 200-ki­lois­ta äi­tiään ja vam­mais­ta vel­jeään (Leo­nar­do di Cap­rio). Osa on Leon ural­la edel­leen ylittämätön.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva. Kuvakohinaa. Laimeat värit. Selkeä ääniraita pidättäytyy dialogissa. Ei ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy