Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Trolls - World Tour

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083221676

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (DreamWorks) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­lei­dos­koo­pin lä­pi kup­li­va ki­ma­ra tar­joaa vaah­to­kark­kia, tak­ku­tuk­kia ja mu­sa­ty­ki­tystä hel­pon sa­tu­mai­sen ta­ri­nan puit­teis­sa.

Ka­lei­dos­koo­pin lä­pi kup­li­va ki­ma­ra tar­joaa vaah­to­kark­kia, tak­ku­tuk­kia ja mu­sa­ty­ki­tystä hel­pon sa­tu­mai­sen ta­ri­nan puit­teis­sa. Elo­ku­va huu­taa ka­ve­rik­seen en­nak­ko­tie­toa saa­gan hah­mois­ta, sillä il­man tätä jättää tämä hu­vi­puis­toa­je­lu hel­pos­ti kylmäk­si.
Maail­mal­la yllättävän po­si­tii­vi­sia ar­vioi­ta kerän­nyt elo­ku­va tar­joaa usei­ta me­ne­viä mu­sa­nu­me­roi­ta, mut­ta ta­ri­nas­ta on hy­vin vai­kea ot­taa kiin­ni il­man saa­gan tun­te­mus­ta. Tämä on tai­taen to­teu­tet­tu se­ka­me­te­li­sop­pa, jos­sa lan­ka on ko­vin hep­poi­nen ja so­ke­ri­hu­ma­la ohi­me­nevä.

Kuva

Pirskahtelevan värikylläinen kuva lienee niin lähellä harmitonta trippiä ilman kemian apuja kuin olla voi. Jälki on mielikuvituksekkaan lennokasta, kirkuvan värikästä ja tekstuurikkaan terävää.

Ääni

Tykittävä ääniraita popittaa ja rokkaa jopa siinä määrin antautuneesti, että tapahtumista on vaikea ottaa selvää. Katsojana tässä tuntee itsensä kovin vanhaksi, mutta adhd-sirkus on taidokkaasti luotu. Suomenkielinen dubbaus on niin ikään onnistunut ja äänimaisemassa kerroksia ja ulottuvuutta ansiokkaasti. Englanninkielinen raita on taltioitu Dolby Atmos -muodossa ja suomenkielinen dubbi 7.1-kanavaisena Dolby Digitalina.

Ekstrat

Ekstroissa mm. elokuvan party mode, poistettuja kohtauksia ja lyhytelokuva "Tiny Diamond Goes Back to School". (IJ)
09/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy