Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo III – First Blood Part III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95580EAN: 6438137897899

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia, venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä.

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia (Ric­hard Cren­na), venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä. Pientä ra­jaa. Luu­li­si, että sil­loi­sen Neu­vos­to­lii­ton Af­ga­nis­ta­nin kier­tue oli sen ver­ran vi­he­liäi­nen pan­nu­kak­ku, et­tei siinä mitään ram­boi­lu­ja oli­si enää tar­vit­tu. Mut­ta pa­hem­paa­han seu­ra­si...

Kuva, ääni & ekstrat

Sarjan paras kuva aikoinaan DVD:nä, mutta HD on paljon tarkempi. Se myös näyttää printin ongelmapaikat. Oli aiemmin masentava Dolby Surround, mutta DTS jää aika rutiininomaiseksi. Ekstroissa traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy