Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Movies that Made Us

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 189 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pean "T­he Toys that Ma­de Us" -­sar­jan si­sar­teos pu­reu­tuu nos­tal­gi­ses­ti 80-­lu­vun merk­kie­lo­ku­viin: "­Dir­ty Dan­cing", "­Ho­me Alo­ne", "G­host­bus­ters" ja "­Die Hard".

U­pean "T­he Toys that Ma­de Us" -sar­jan si­sar­teos pu­reu­tuu nos­tal­gi­ses­ti 80-lu­vun merk­kie­lo­ku­viin: "Dir­ty Dan­cing", "Ho­me Alo­ne", "G­host­bus­ters" ja "Die Hard". Sisä­pii­riläis­ten haas­tat­te­lui­hin no­jaa­va ne­lio­sai­nen do­ku­ment­ti­sar­ja löytää viih­dyttävän ot­teen, jo­ka si­littää vuo­sien kul­taa­mia muis­to­ja myötä­kar­vaan ja kuin ih­meen kau­pal­la myös hi­ve­nen uut­ta ker­rot­ta­vaa koh­de-e­lo­ku­vis­taan. Näin vielä kaik­kien do­ku­ment­tien, kom­ment­ti­rai­to­jen ja net­tiar­tik­ke­lei­den jäl­keen.
Tämä sar­ja kuu­luu jo­kai­sen lef­fa­fa­nin kat­se­lu­lis­tal­le — ehkä jo­pa nii­den­kin, joi­den suo­sik­kei­hin nämä neljä elo­ku­vaa eivät sat­tui­si kuu­luu­maan. Sar­jaa lie­nee lu­vas­sa lisää kau­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. (IJ)
12/02/2020

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy