Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Smokin' Aces

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2007Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.35
Ääniraita: DTS:X Master Audio
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022720

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lu­paa­vas­ti käyn­nis­tyvä ma­fiae­lo­ku­va pik­ku­ki­hos­ta, jo­ka jou­tuu ison egon­sa vuok­si kir­ja­van palk­ka­mur­haa­ja­kaar­tin ja kaik­kien val­tion­vi­ras­to­jen kii­ka­riin.

Lu­paa­vas­ti käyn­nis­tyvä ma­fiae­lo­ku­va pik­ku­ki­hos­ta, jo­ka jou­tuu ison egon­sa vuok­si kir­ja­van palk­ka­mur­haa­ja­kaar­tin ja kaik­kien val­tion­vi­ras­to­jen kii­ka­riin. Tästä seu­raa­vis­sa ta­pah­tu­mis­sa ei ole jär­jen häivääkään, mut­ta tun­nel­ma on on­nis­tu­nut se­koi­tus se­kopäistä ve­rilöy­lyä ja ylinäyt­te­le­mi­sen reu­nal­la kiik­ku­vaa syn­kis­te­lyä.
Näin uu­del­la kat­se­lu­ker­ral­la me­no mais­tuu hil­peän kes­ken­kas­vui­sel­ta toi­min­ta­sir­kuk­sel­ta, jos­sa ve­ri lentää siinä missä hi­ki­pi­sa­rat­kin. Tiuk­kail­mei­senä gangs­te­ri­ta­ri­na­na aloit­ta­va lo­ru muun­tau­tuu as­kel as­ke­leel­ta vi­ku­roi­vam­mak­si fars­sik­si, mut­ta kai­kes­sa mie­li­puo­li­ses­sa ry­mis­te­lyssä tun­tuu sit­ten­kin ole­van hi­tu­nen mieltä.

Kuva

Lähtökohdilleen uskollinen kuva näyttää myös 4K:na kellertäväksi sävytetyltä, mutta nyt omintakeinen ilme välittyy vakaasti ja jäsentyneesti. Jälki ei edelleenkään hämmästytä terävyydellään, mutta uuden 4K HDR -kuosin myötä anti on selvästi aiempaa erottelevampaa ja nyt myös komean filmimäistä. Jos useampi otos onkin dipattu mustepulloon välittyy näiden vastapainoksi sen verran yksityiskohtia lentävien veripisaroiden ja ompeleensa näyttävien puseroiden kautta että antia täytyy pitää aitona 4K:na

Ääni

Nyt häviöttömän olomuodon saanut ääniraita sykkii väkevästi. Toiminta iskee sarjakuvamaisesti ja ryminä toimii kaikilla akseleilla.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajakäsikirjoittaja Joe Carnahanin ja leikkaaja Robert Frazenin perustason kommenttiraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (10 min.), vaihtoehtoinen loppu (1 min.), mokia (10 min.), ohjaajan mietteitä (12 min.) ja koosteet näyttelijöistä (13 min.) ja tehosteista (5 min.). Boksi sisältää myös aiemman HD-version omalla levyllään. (IJ)
17/06/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy