Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Netflix

Saanko esitellä: Joe Black

Meet Joe Black 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

Vii­ka­te­mies tu­lee kat­so­maan mistä elämässä on ky­se ja pait­si ystä­vys­tyy uh­rin­sa kans­sa myös ra­kas­tuu tämän tyttä­reen.

Vii­ka­te­mies (B­rad Pitt) tu­lee kat­so­maan mistä elämässä on ky­se ja pait­si ystä­vys­tyy uh­rin­sa (Ant­ho­ny Hop­kins) kans­sa myös ra­kas­tuu tämän tyttä­reen (C­lai­re For­la­ni).
Ou­to, mut­ta ehkä juu­ri sik­si kieh­to­va elo­ku­va on li­ki kol­mi­tun­ti­nen es­seemäi­nen luo­taus elämän ole­muk­seen ja sen lan­ko­jen sol­mi­mi­seen. Tus­kin missään elo­ku­vas­sa on näin pal­jon pelkkää tui­jot­te­lua ja hen­git­te­lyä. Elo­ku­va koos­tuu li­ki yk­si­no­maan su­van­nois­ta, mut­ta on­nis­tuu sil­ti pu­no­maan pal­kit­se­van ih­mis­suh­de­hat­ta­ran.
B­rad Pitt saa tässä ol­la mo­nel­la eri ta­paa pi­hal­la ja Clai­re For­la­ni ih­met­te­lee it­se­kin ra­kas­tues­saan ven­to­vie­raa­seen. Ta­ri­nan to­del­li­nen sä­hikäi­nen on Ant­ho­ny Hop­kins, jo­ka maa­doit­taa hämärän ra­ja­mail­le si­joit­tu­van ih­mis­suh­ded­raa­man tu­tun ka­ris­maat­ti­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on miellyttävän jäsentynyt ja luonteva. Kauniin melodinen musiikkiraita. (IJ)
17/06/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1998Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy