Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

No hard feelings

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027541

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mi­kymp­pi­nen nai­nen suos­tuu pak­ko­reiässä kou­li­maan aras­ta tei­ni­po­jas­ta jos ei nyt ai­van maail­man­mie­hen, niin kui­ten­kin nuo­ru­kai­sen, jo­ka us­kal­tau­tuu ulos kam­ma­ris­taan.

Kol­mi­kymp­pi­nen nai­nen (Jen­ni­fer Law­ren­ce) suos­tuu pak­ko­reiässä kou­li­maan aras­ta tei­ni­po­jas­ta (And­rew Bart Feld­man) jos ei nyt ai­van maail­man­mie­hen, niin kui­ten­kin nuo­ru­kai­sen, jo­ka us­kal­tau­tuu ulos kam­ma­ris­taan.
Long Is­lan­din kär­keen Mon­tau­kin ma­ja­kan mai­se­miin si­joit­tu­va ko­me­dia on eri­koi­nen tul­kin­ta klas­si­ses­ta ai­kuis­tu­mis­ta­ri­nas­ta. Elo­ku­va ot­taa ta­ri­nan­sa kuin si­vu­lui­sus­ta näyttäen kai­ken elämän jat­ku­vas­ti hi­tu­sen rähmällään, mut­ta kui­ten­kin kä­den­mi­tan päässä ryh­ti­liik­keestä. Ko­ko­nai­suus on lo­pul­ta enemmän vai­vat­to­man viih­dyttävä kuin kek­se­liään haus­ka, mut­ta trip­pi on hyvä.
Yh­dys­val­lois­sa tämä sai "R-ra­ted" -lei­man, mikä Tans­kas­sa vas­taa nähtäväs­ti ikä­suo­si­tus­ta 7 ja Suo­mes­sa 12. Huu­mo­ri on grou­via ja alas­to­muus huo­mat­ta­vaa, mut­ta ko­ko­nai­suus on lo­pul­ta kilt­ti jos­kin ra­pea — ehkäpä ma­kean fri­see­sa­laa­tin ta­soa.

Kuva

Erinomainen kuva on jäsentynyt, vakaa ja ilahduttavan avara. Väritoisto ottaa auringonpaahtamat Ralph Laurenin vaatekuvastot omakseen ja tarjoaa uskottavan palan näiden virittämää rantamiljöötä.

Ääni

Hyvä rauhallinen ääniraita ripustautuu dialogiinsa, mutta ei jää kapeaksi tavarajunan edessäkään.

Ekstrat

Ekstroissa making of (6 min.), mokia (4 min.) ja kooste hahmoista (7 min.). (IJ)
20/10/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy