Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kovaotteiset miehet

The French Connection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ko­vaot­tei­set mie­het oli kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.

Ko­vaot­tei­set mie­het oli kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta. Roo­li­hah­mon ni­mi on Po­peye eli Kip­pa­ri-Kal­le, mut­ta se tar­koit­taa myös yk­si­silmää.
Ai­ka on vie­nyt hie­man tun­tu­vin­ta terää. Voi vain har­mi­tel­la, mik­si elo­ku­va ei pysäh­ty­nyt yk­sinäi­seen lau­kauk­seen, vaan lo­pus­sa lue­tel­tiin, mitä kai­kil­le ta­pah­tui, sa­maan ta­paan kuin myö­hem­min Ame­ri­can Graf­fi­tis­sa. Voi­sin­pa vei­ka­ta, että stu­dio kä­ve­li oh­jaa­jan ylit­se. Jos näin ei ol­lut asian lai­ta, voi vain pu­dis­tel­la päätään.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumentäärisestä ilmaisusta johtuen tämä kuvattiin herkälle filmille, joten rakeisuus on voimakasta. Kuvan tarkkuus vaihtelee paljon, mutta se on ollut tarkoituksin. Se on kuitenkin anteeksiantamatonta, ettei jäähdyttimien vilkasta aliasing-värinää ole saatu kuriin. DVD:n 5.1-miksaus kuulosti keinotekoiselta. DTS HD toimii hieman tasapainoisemmin. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, musiikkiraita. yli kahden tunnin dokumentit, 7 poistettua kohtausta, joista ohjaaja kertoo, still-kuvia ja traileri. (PS)
15/12/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1971Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80354EAN: 6438044630466

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy