Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aina vierelläsi

Stepmom 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 101083EAN: 5051160129716

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Yk­sin ko­to­na -­tyy­lis­ten ke­vei­den ko­me­dioi­den oh­jaa­ja­na pro­fi­loi­tu­neen Co­lum­buk­sen läm­min­hen­ki­nen draa­ma on yllättävän elin­voi­mai­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­sen ydin­per­he­kon­sep­tin muu­tok­ses­ta.

Yk­sin ko­to­na -tyy­lis­ten ke­vei­den ko­me­dioi­den oh­jaa­ja­na pro­fi­loi­tu­neen Co­lum­buk­sen läm­min­hen­ki­nen draa­ma on yllättävän elin­voi­mai­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­sen ydin­per­he­kon­sep­tin muu­tok­ses­ta.
Pe­rin­teis­ten ar­vo­jen tal­lau­dut­tua uu­den, pörs­si­mil­joo­nien ja ben­ji-hyp­py­jen täyttämän ext­re­me-elämän­tyy­lin jal­koi­hin on jenk­ki­per­hei­siin va­kiin­tu­mas­sa uu­si jä­sen: isän pa­ri­kymp­pi­nen tyttöystävä.
Co­lum­buk­sen elo­ku­va ei kaa­vas­ta poi­ke­ten ker­ro avioe­rois­ta, huol­ta­juus­tais­te­luis­ta ja vä­ki­val­tai­sis­ta puo­li­sois­ta, vaan kah­des­ta nai­ses­ta (Su­san Sa­ran­don, Ju­lia Ro­berts), jot­ka op­pi­vat pa­kon edessä ja­ka­maan äi­din­roo­lin yh­tei­sessä per­heessään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä traileri (laajakuva, DD 5.1), minidokumentti ja faktaruutuja. Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kannsa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy