Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

She’s the Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165117428

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poi­kien fu­tis­jouk­kuee­seen vä­ki­sin ha­lua­va tyttö päättää tart­tua ti­lai­suu­teen vaik­ka va­le­par­ran tur­vin.

Poi­kien fu­tis­jouk­kuee­seen vä­ki­sin ha­lua­va tyttö (A­man­da By­nes) päättää tart­tua ti­lai­suu­teen vaik­ka va­le­par­ran tur­vin. Pos­ke­ton ja lä­peensä epäus­kot­ta­va elo­ku­va vääntää ta­ri­nan­sa ku­mi­nau­hak­si ja sa­man voi sa­noa Aman­da By­ne­sin kas­voe­leistä. Vat­sanvään­teittä ei sel­viä kat­so­ja­kaan.

Kuva

Hyvä kuva on vakaa, jäsentynyt ja väritoistoltaan miellyttävän luonteva. Formaatin puitteissa.

Ääni

Vaisu ääniraita toistaa dialogin selkeästi, mutta etäisesti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
25/06/2024

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy