Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Lair

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165377525

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­pak­ka sp­lat­ter-­viih­dy­ke so­ti­lais­ta, jot­ka jou­tu­vat nok­ka­pok­ka­sil­le ikiai­kai­sen neuk­ku­hir­viön kans­sa jos­sa­kin Hin­dus­ta­nin aa­vi­kol­la.

Na­pak­ka sp­lat­ter-viih­dy­ke so­ti­lais­ta, jot­ka jou­tu­vat nok­ka­pok­ka­sil­le ikiai­kai­sen neuk­ku­hir­viön kans­sa jos­sa­kin Hin­dus­ta­nin aa­vi­kol­la.
I­lah­dut­ta­van veräväs­ti kynäil­ty ja vet­reäs­ti puu­nat­tu elo­ku­va ai­lah­te­lee is­kevän toi­min­nan, sa­la­liit­to­kyhäi­lyn, remp­seän kan­sainvä­li­sen yh­teis­työn ja pos­ket­to­man ve­ren suih­kut­te­lun vä­lillä. Elo­ku­van po­ke­ri pitää kai­ken lä­pi vaik­ka one­li­ne­rit käyvät pai­koin san­kak­si ja märkä­pu­kui­hin son­nus­tau­tu­neet alie­nit kä­vi­sivät H. R. Gi­ge­rin luo­muk­sen uni­le­luis­ta. Puit­teet ovat kui­ten­kin koh­dil­laan, ta­ri­na su­la­va ja vaik­ka kie­li liik­kuu muual­la­kin kuin pos­kes­sa on ote selväjär­ki­nen. Eri­no­mai­nen al­ku­koh­taus.

Kuva

Nätti ja skarppi kuva pitää kuosinsa myös soihtujen valossa. Myös pimeässä kuvatut osiot tarjoavat ilahduttavan paljon ykstyiskohtia.

Ääni

Hyvä ääniraita pitää pokerin paikoillaan ja jakarin viuhumassa sen takana. Märkäpukujen kahinaa ei sitäkään onneksi kuulla.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
21/07/2023

Tekijät

Ohjaaja: Neil Marshall
Pääosissa: Charlotte Kirk
Tarina: Neil Marshall Charlotte Kirk

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy