Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Year I Started Masturbating

Året jag slutade prestera och börjader onanera 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165697326

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ruot­sa­lais­ko­me­dia nai­ses­ta, jo­ka yrittää pa­kot­taa elämänsä lan­gat vil­la­pu­se­rok­si, mut­ta maail­man­kaik­keus tun­tuu ole­van eri mieltä kaa­vas­ta.

Ruot­sa­lais­ko­me­dia nai­ses­ta, jo­ka yrittää pa­kot­taa elämänsä lan­gat vil­la­pu­se­rok­si, mut­ta maail­man­kaik­keus tun­tuu ole­van eri mieltä kaa­vas­ta. Maail­man­kaik­keus ei lo­pul­ta to­sin löy­dy ul­koa­va­ruu­des­ta vaan kat­seen sisäänpäin kääntämällä.
Kaa­vaa rik­ko­va ja sil­ti pe­rin kaa­va­mai­nen draa­ma­ko­me­dia näyttää Tuk­hol­man heh­keänä ja elämän poi­mi­mis­ta vail­le val­mii­na. Ura, per­he ja yh­teis­kun­nan odo­tuk­set ovat kaik­ki tar­pee­ton­ta pai­no­las­tia jos elämän prio­ri­teet­te­ja jää poh­ti­maan kun­nol­la — tai ai­na­kin näi­den pitää is­tua sisältäpäin kum­pua­vaan hyvä­no­lon tun­tee­seen. Elämä voi kul­kea muu­toin­kin kuin 24 ruu­tua se­ku­nis­sa on tämän pe­rimmäi­nen ope­tus — elo­ku­van raf­laa­va ni­mi si­vut­taen.

Kuva

Hyvä kuva on vakaa, jäsentynyt ja miellyttävän avara. Tukholma toimii symppiksenä näyttämönä ja muutoinkin puitteet ovat elävät.

Ääni

Rauhallinen ääniraita antaa dialogille tilaa mutta yltää lopulta jopa karnevaalimaiseen ilotteluun.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
22/08/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy