Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiehumispisteessä

Boiling Point 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tun­nis­tet­ta­vil­la täh­dillä siu­nat­tu ke­peä, pas­se­lin naii­vi ja hu­vit­ta­vas­ti kol­men mie­hen ta­ri­nat yh­teen ni­vo­va po­lii­sit & ros­vot -­viih­dy­ke.

Tun­nis­tet­ta­vil­la täh­dillä (mm. Wes­ley Sni­pes, Den­nis Hop­per, Vig­go Mor­ten­son ja Dan He­daya) siu­nat­tu ke­peä, pas­se­lin naii­vi ja hu­vit­ta­vas­ti kol­men mie­hen ta­ri­nat yh­teen ni­vo­va po­lii­sit & ros­vot -viih­dy­ke. Voo­doo­kol­mik­ko käy lä­pi kaik­ki sa­mat ta­pah­tu­mat omil­la ta­hoil­laan 7 päivän ai­ka­ra­jan puit­teis­sa – mikä sinällään oli­si jo riittävän hölmöä, mut­ta en­tis­ten nai­systä­vien synk­ro­noi­tu esit­te­ly an­sait­see vielä eri­tyis­mai­nin­nan yh­tenä kaik­kien ai­ko­jen hoo­poim­mis­ta koh­tauk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kalpea, mutta väristoistoltaan muutoin hallittu kuva, joka on myös kauttaaltaan miellyttävän roskaton ja kohinaton. Ääniraita on selkeä, mutta varsin innoton. Ekstroissa kuvagalleria, faktaruutuja, dokumentti tarinan taustoista (16 min.) ja ilahduttavasti myös elokuvan traileri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2382EAN: 5050582408225

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy