Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
TV

Linnunradan käsikirja liftareille

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy 

Elokuva:

Elokuva

E­lo­ku­va esi­tetään tänään lauan­tai­na 30.5.

E­lo­ku­va esi­tetään tänään lauan­tai­na 30.5. klo 23.20-1.35 Ne­lo­sel­la:
"Don’t Pa­nic." Doug­las Adam­sin klas­sik­ko­ro­maa­nis­ta teh­ty uu­dem­pi elo­ku­va­ver­sio on van­haa pa­rem­pi. Hu­vit­ta­vaa on se, että il­mes­ty­mi­sensä ai­kaan tun­tui siltä, että pää­lif­ta­ri Art­hur Dent (Mar­tin Free­man) vai­kut­ti siltä kuin Of­fi­cen Tim­my jat­kai­si uu­sia seik­kai­lui­taan. Nyt­tem­min tun­tuu siltä, että Bil­bo tai toh­to­ri Wat­son on asial­la. Sik­si läh­temättömän jäl­jen Free­man on pää­roo­leis­saan jättä­nyt vii­mei­sen kym­me­nen vuo­den ai­ka­na.
Vuo­den 2005 elo­ku­va­kin edus­taa jy­kevää me­noa, mut­ta sil­le ei voi mitään, että kaik­ki Doug­las Adam­sin vin­keet ovat kat­so­jal­le tur­han tut­tu­ja. Nii­den te­ho kär­sii. Ai­kam­me par­hai­ta sa­tii­re­ja tämä jo­ka ta­pauk­ses­sa on.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: TV
 
Vuosi: 2005Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Buena Vista 
  
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200447  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy