Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Corner

Punainen labyrintti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 1122 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4052912973381

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen myyn­ti­tyk­ki jämähtää rau­tae­si­ri­pun vääräl­le puo­lel­le Kii­nas­sa.

A­me­rik­ka­lai­nen myyn­ti­tyk­ki (Ric­hard Ge­re) jämähtää rau­tae­si­ri­pun vääräl­le puo­lel­le Kii­nas­sa. Epäin­hi­mil­li­sen ajo­jah­din muo­to on äk­ki­jyrkkä ja kar­keal­la pens­se­lillä luon­nos­tel­tu. Ta­ri­na ei sekään suo­ra­nai­ses­ti ole us­kot­ta­va van­gi­tun mie­hen säntäil­lessä ympä­ri Pe­kin­giä kuin pa­ras­kin dek­ka­ri, mut­ta juu­ri­kin pok­ka­ri­mai­se­na oi­keus­sa­li-dek­ka­ri­na tämä toi­mii viih­dyttäväs­ti.
Ai­koi­naan elo­ku­va pää­tyi sen­so­rien sak­siin Kii­nas­sa. Yllättäen Ge­ren mo­tii­vi elo­ku­van te­ke­mi­sel­le oli­kin pu­hua kier­to­tien kaut­ta Kii­naan ja Tii­be­tin suh­tees­ta. Tii­bet­tiä ei tässä mai­ni­ta sa­nal­la­kaan, mut­ta al­le­vii­vaus­kynä sau­huaa muu­toin vim­ma­tus­ti. Sa­maan ai­kaan Ge­re te­kee jok­seen­kin py­hi­mysmäi­sen roo­lin mie­henä, jo­ka kääntää toi­sen pos­ken vi­hol­li­sil­leen, ta­vaa Kii­nan ri­kos­lain sel­lissään ja sel­viää hurs­kau­teen vas­toinkäy­mi­sistä huo­li­mat­ta. Ko­ko­nai­suus mais­tuu enemmän prässä­tyltä ni­pul­ta kek­sit­tyjä sat­tu­mia kuin to­sielämän koe­tuk­sel­ta.

Kuva

Vakaa, mutta samea kuva jättää yksityiskohdat setritomun peittoon ja johonkin 90-luvulle. Jälki on lopulta mukiinmenevää, mutta HD:n sijaan ensimmäinen vertailukohta on DVD.

Ääni

Siistin kapea ja ongelmaton ääniraita toistaa dialogi arvailuitta ja giljotiinin heilahdukset skarpisti. Musiikkiraita tuo mieleen televisiosarjan, mutta äänimaisema on muutoin napakasti luonnehdittu. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu Dolby Digital 5.1 -muodossa.

Ekstrat

Ekstraton. Kyseessä on saksalainen julkaisu ilman suomenkielistä tai mitään muutakaan tekstitystä. Osa kiinankielisistä osioista on onneksi kuitenkin tekstitetty englanniksi ilman erillisvalintaa. Saksalainen julkaisu. (IJ)
18/06/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy