Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Compañeros

Vamos A Matar Compañeros 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1970Kesto: 115/119 minuuttia
Julkaisija: Blue UndergroundKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA Mono
 
Ikäraja:
  EAN: 82705870469

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Blue Underground) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pet­tu­rit hir­teen, com­pa­ne­ros -­ni­mellä yläak­sen­teis­ta piit­taa­mat­ta meil­le le­vi­tet­ty elo­ku­va saat­toi ol­la Suo­mes­sa tun­ne­tum­pi kuin ai­koi­naan Yh­dys­val­lois­sa.

Pet­tu­rit hir­teen, com­pa­ne­ros -ni­mellä yläak­sen­teis­ta piit­taa­mat­ta meil­le le­vi­tet­ty elo­ku­va saat­toi ol­la Suo­mes­sa tun­ne­tum­pi kuin ai­koi­naan Yh­dys­val­lois­sa.
Pe­rin­tei­ses­ti alan har­ras­ta­jat ovat pitä­neet tätä par­haa­na la­ji­tyy­pin edus­ta­ja­na, jo­ta ei ole oh­jan­nut Ser­gio Leo­ne. Mie­lestä­ni Suu­ri hil­jai­suus on pa­rem­pi, mut­ta Com­pañe­ro­sin hie­nous on se, että se yh­distää su­ju­vas­ti toi­min­taa, huu­mo­ria, ita­lo­kom­mu­nis­min hu­vit­ta­vuuk­sia ja viit­tauk­sia län­nen elo­ku­van ai­na­kin ita­lia­lai­seen pe­rin­tee­seen.
S­pa­get­tiwes­tern-kaa­no­nin täy­si­val­tai­nen edus­ta­ja oli ai­koi­naan suu­ri pet­ty­mys, kun Anc­hor Bayn le­vy oli vial­li­nen. Ai­kaa on ku­lu­nut jo kym­me­nen vuot­ta, jo­ten Blue Un­derg­roun­din BD-ve­sio toi­mii eikä pik­selöi­dy ja juu­tu pai­koil­leen. Tek­no­lo­gi­nen ke­hi­tys on har­voin tun­tu­nut yhtä ma­koi­sal­ta.

Kuva & ääni

Alkuperäisestä negatiivista siirretty kuva näyttää erinomaiselta, mutta hyvä se toki oli jo Anchor Bayn DVD:llä. Elokuvaa ei aikoinaan esitetty ainakaan Yhdysvalloissa kokonaan. Osaa kohtauksista ei koskaan dubattu englanniksi, joten Anchorin levyllä ne esitettiin italiaksi, englannin teksteillä. BD seisältää nyt molemmat versiot ominaan ja kaiketi täydellisinä. Suositeltavin versio näistä on neljä minuuttia pidempi italialainen englannin teksteillä, jos texwiller-italia ei riitä.

Ekstrat

Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, Franco Neron, Tomas Milanin ja Ennio Morriconen haastattelu, trailereita, tv-mainoksia, juliste ja kuvagalleria. Sisäkannesta ei löydy lobbycardia kuten Anchorilla. (PS)
21/11/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy