Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Space Force

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 300 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­kilän Toi­mis­tos­ta ikui­ses­ti muis­tet­ta­van Ste­ve Ca­rel­lin uu­si toi­mis­to­sar­ja ot­taa näyttämök­seen pre­si­den­tin juu­ri pe­rus­ta­mat ava­ruus­jou­kot, joi­den mer­keissä se­ka­lai­neen köö­ri ken­raa­le­ja, se­naat­to­rei­ta ja mui­ta by­rok­raat­te­ja yrittää val­loit­taa ava­ruu­den Ame­ri­kal­le.

Jenk­kilän Toi­mis­tos­ta ikui­ses­ti muis­tet­ta­van Ste­ve Ca­rel­lin uu­si toi­mis­to­sar­ja ot­taa näyttämök­seen pre­si­den­tin juu­ri pe­rus­ta­mat ava­ruus­jou­kot, joi­den mer­keissä se­ka­lai­neen köö­ri ken­raa­le­ja, se­naat­to­rei­ta ja mui­ta by­rok­raat­te­ja yrittää val­loit­taa ava­ruu­den Ame­ri­kal­le. Tämä on kuin ava­ruus­hen­ki­nen Spy Hard, mut­ta näyttämönä toi­mii yri­tys­puis­to kes­kellä aa­vik­koa.
Kiin­nos­ta­val­ta alus­tal­ta am­pai­se­va sar­ja viih­dyttää, mut­ta nok­ke­laa dia­lo­gia ja läm­min­hen­ki­sen draa­man pil­kah­duk­sia odot­ta­va kat­so­ja pet­tyy. Tässä vit­si­ki­ma­ra on liian help­poon me­nevä, jot­ta läppä nou­si­si missään vai­hees­sa len­toon. Ste­ve Ca­rell on symp­pis pääo­sas­sa, kuin­kas muu­ten, mut­ta hä­nen ympä­ril­leen ka­sat­tu fars­si tun­tuu jo mo­neen ker­taan näh­dyltä. Lo­pul­ta tätä myös vai­vaa sa­ma kuin Oli­ver Sto­nen W-e­lo­ku­vaa: to­tuus on sekä nau­ret­ta­vam­pi, että pe­lot­ta­vam­pi kuin fik­tio.
10 jak­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja vaivoin sykkivä ääniraita, joka ei löydä maailmastaan juuri mitään eloa verkkaisen dialogin ohella. Tämä näyttää tv-elokuvalta, mutta ei kuulosta siltä. (IJ)
03/06/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy