Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovaotteiset miehet - Special Edition

The French Connection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.

Kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin (Po­peye eli Kip­pa­ri-Kal­le, mut­ta kir­jai­mel­li­ses­ti yk­si­silmä) an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.
Ai­ka on vie­nyt hie­man tun­tu­vin­ta terää. Voi vain har­mi­tel­la, mik­si elo­ku­va ei pysäh­ty­nyt yk­sinäi­seen lau­kauk­seen, vaan lo­pus­sa lue­tel­tiin, mitä kai­kil­le ta­pah­tui, sa­maan ta­paan kuin myö­hem­min Ame­ri­can Graf­fi­tis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso vaihtelee, mikä tosin lienee tarkoituskin. Siihen voi olla tyytyväinen. 5.1-miksaus kuulostaa keinotekoiselta, mutta aivan uutta ei onneksi ole alettu luomaan. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 53 min. BBC-dokumentti, 60 min. dokumentti, 7 poistettua kohtausta, joista ohjaaja kertoo, still-kuvia ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614630457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy