Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek - Sukupolvet - Special Edition

Star Trek – Generations 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

2265 Dom Pé­rig­non li­puu hi­taas­ti ava­ruu­des­sa.

2265 Dom Pé­rig­non li­puu hi­taas­ti ava­ruu­des­sa. Jos Star Tre­kin maail­ma on vie­ras, tämä on pa­ras ta­pa ihas­tua.
Ge­ne Rod­den­ber­ryn suur­luo­muk­ses­ta ei ole ai­na ymmär­ret­ty, kuin­ka haus­ko­ja ja it­sei­ro­ni­sia sen kon­ven­tiot ovat. Ih­mis­suh­teet nos­te­taan jär­kiään pääo­saan, vaik­ka tek­ni­set in­no­vaa­tiot­kin ovat haus­ko­ja.
Mai­nio lop­pu­rat­kai­su: vuon­na 1974 Suo­men­kin TV2:s­sa kap­tee­ni Kir­kinä ris­kejä ot­ta­nut Wil­liam Shat­ner koh­taa seu­raa­jan­sa Pat­rick Stewar­tin ”ai­kayh­tey­den” an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kristallinkirkas kuva ei enää pikselöidy, juutu ja hypi kuten aiemmalla peruslevyllä. Hitusen kohinaa ja aliasing-välkyntää. Ikävä kyllä kuva-alaa on rajattu sivuilta ja ylhäältä verrattuna edelliseen painokseen. Mahtipontinen ääniraita ei toista mitään liikaa tai liian vähän. Aiemmassa versiossa ei ollut mitään ekstroja, nyt mukana on kommenttiraita, triviaraita, 4+7+5+20+13+14+10+11+26+9+23 min. dokumentit, neljä poistettua kohtausta. kuvakäsikirjoituksia ja kuva-arkisto. Kahden levyn kansio. Takakannessa ilmoitetaan 4 min. liian pitkä NTSC-kesto, joten SE-laitos ei ole aiempaa pidempi. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99353EAN: 6415015509372

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy