Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zoo - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 516 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112727765

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si­sa­to­jen jäl­keen vil­lieläi­met päättävät pa­laut­taa van­han paik­kan­sa ra­vin­to­ket­jus­sa ja käyvät nälkäi­ses­ti ih­mis­kun­nan kimp­puun.

Vuo­si­sa­to­jen jäl­keen vil­lieläi­met päättävät pa­laut­taa van­han paik­kan­sa ra­vin­to­ket­jus­sa ja käyvät nälkäi­ses­ti ih­mis­kun­nan kimp­puun.
Sar­jan ni­mestä huo­li­mat­ta ky­se ei ole luon­to­do­ku­men­tis­ta vaan ke­vyes­ti yli­luon­nol­li­suu­teen tai­pu­vas­ta jän­ni­tys­sar­jas­ta. Tuo­tan­toar­voil­taan pas­se­li sar­ja heittää ih­mis­kun­nan pääl­le uu­den vit­sauk­sen, jon­ka juu­ria tut­ki­jat jäl­jittävät oman hen­kensä uhal­la kuin mitä ta­han­sa hir­viöitä gen­ressä yleensä. Kis­sa­pe­to­ja näy­tetään tässä sääs­te­liääs­ti, mut­ta tv-tuo­tan­nok­si jo­pa yllättävän te­hok­kaas­ti. Hyvä näyt­te­lijä­kaar­ti.
Sar­ja pe­rus­tuu Ja­mes Pat­ter­so­nin ja Mic­hael Le­dwid­gen sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin. CBS:llä Yh­dys­val­lois­sa esi­tet­tyä sar­jaa on teh­ty kol­me kaut­ta. Tämä bok­si sisältää kaik­ki 13 en­simmäi­sen kau­den jak­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on tarkka ja lämminsävyinen formaatin puitteissa. Pirteä ääniraita luo asiallisesti tunnelmaa, jopa jännityksen puolelle paikoin yltäen. Ekstroissa making of, mokia, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita. (IJ)
24/06/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy