Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Zoo - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vuo­si­sa­to­jen jäl­keen vil­lieläi­met päättävät pa­laut­taa van­han paik­kan­sa ra­vin­to­ket­jus­sa ja käyvät nälkäi­ses­ti ih­mis­kun­nan kimp­puun.

Vuo­si­sa­to­jen jäl­keen vil­lieläi­met päättävät pa­laut­taa van­han paik­kan­sa ra­vin­to­ket­jus­sa ja käyvät nälkäi­ses­ti ih­mis­kun­nan kimp­puun.
Sar­jan ni­mestä huo­li­mat­ta ky­se ei ole luon­to­do­ku­men­tis­ta vaan ke­vyes­ti yli­luon­nol­li­suu­teen tai­pu­vas­ta jän­ni­tys­sar­jas­ta. Tuo­tan­toar­voil­taan pas­se­li sar­ja heittää ih­mis­kun­nan pääl­le uu­den vit­sauk­sen, jon­ka juu­ria tut­ki­jat jäl­jittävät oman hen­kensä uhal­la kuin mitä ta­han­sa hir­viöitä gen­ressä yleensä. Kis­sa­pe­to­ja näy­tetään tässä sääs­te­liääs­ti, mut­ta tv-tuo­tan­nok­si jo­pa yllättävän te­hok­kaas­ti. Hyvä näyt­te­lijä­kaar­ti.
Sar­ja pe­rus­tuu Ja­mes Pat­ter­so­nin ja Mic­hael Le­dwid­gen sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin. CBS:llä Yh­dys­val­lois­sa esi­tet­tyä sar­jaa on teh­ty kol­me kaut­ta. Tämä bok­si sisältää kaik­ki 13 en­simmäi­sen kau­den jak­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on tarkka ja lämminsävyinen formaatin puitteissa. Pirteä ääniraita luo asiallisesti tunnelmaa, jopa jännityksen puolelle paikoin yltäen. Ekstroissa making of, mokia, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita. (IJ)
24/06/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 516 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112727765

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy