Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Myrskyn ratsastajat

Point Break 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1991Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: ConcordeKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4010324041470

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­re FBI-a­gent­ti so­lut­tau­tuu surf­fa­rei­den jen­giin na­pa­tak­seen pank­ki­ryöstöjä teh­tai­le­van kon­na­jou­kon.

Tuo­re FBI-a­gent­ti (Kea­nu Ree­ves) so­lut­tau­tuu surf­fa­rei­den jen­giin na­pa­tak­seen pank­ki­ryöstöjä teh­tai­le­van kon­na­jou­kon. Pos­sen ka­ris­maat­ti­nen joh­ta­ja (Pat­rick Sway­ze) tar­joaa jun­nul­le tien te­kijöi­den jäl­jil­le, mut­ta myös kou­kut­ta­van uu­den elämän­fi­lo­so­fian.
Vel­jei­ly vi­hol­li­sen kans­sa joh­taa sy­vil­le ve­sil­le, jos­sa uu­sien ve­ri­vel­jien vä­li­nen yh­tee­not­to on lo­pul­ta vääjäämätön, mut­ta lop­pu­tu­los ar­vaa­ma­ton. Aja­tuk­sel­li­sis­ta tril­le­reistä tun­net­tu Kath­ryn Bi­ge­low (mm. Ze­ro Dark Thir­ty, Hurt Loc­ker) oh­jaa näpsäkän, ajat­te­le­van jännä­rin, jos­sa ad­re­na­lii­ni pa­kot­taa ha­pen ah­taal­le, mut­ta kaik­ki pok­ku­roin­ti tun­tuu lop­puun as­ti ve­toa­val­ta, jän­nittävältä ja hah­moil­leen us­kol­li­sel­ta.

Kuva

Vaatimaton kuva on pehmeä ja hailakka, mutta onneksi kuitenkin vakaa. Jälki yltää häivähdyksittäin teräväpiirron tontille, tai tässä tapauksessa aallon päälle, mutta valtaosin anti jää käytännössä DVD-tasolle.

Ääni

Ääniraita jää niin ikään kapeaksi. Dialogi toistuu selkeästi, joskin hieman kolkosti, mutta tehostemaailma kuulostaa laukauksia myöten luvattoman lattealta. Ainoastaan aallot vellovat asiallisesti tilassa. Sama tukkoisuus vaivasi myös DVD:tä aikoinaan, joten elokuvan ongelmat saattavat uida syvällä.

Ekstrat

Ekstroissa kolme traileria ja erinomainen sarja koosteita (44 min.). Kyseessä on saksalaispainos alkuperäisellä ääniraidalla, mutta ilman suomenkielistä tai englanninkielistä tekstitystä. (IJ)
09/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy