Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Everybody wants some

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998542

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mag­neet­ti­sen ve­toa­va tyhjän­toi­mit­ta­ja­ku­vaus col­le­gen ba­se­ball-­pe­laa­jis­ta, jo­ta pe­laa­vat enemmän ai­kaa kuin pal­loa ja pe­li­kin on haus­kan­pi­to eikä ame­ri­kan pesä­pal­lo — tai ehkä sit­ten­kin juu­ri se.

Mag­neet­ti­sen ve­toa­va tyhjän­toi­mit­ta­ja­ku­vaus col­le­gen ba­se­ball-pe­laa­jis­ta, jo­ta pe­laa­vat enemmän ai­kaa kuin pal­loa ja pe­li­kin on haus­kan­pi­to eikä ame­ri­kan pesä­pal­lo — tai ehkä sit­ten­kin juu­ri se. Vuo­den 1980 pe­rio­di-to­teu­tus an­taa oman lup­sa­kan lisänsä elo­ku­val­le, mut­ta sup­liik­ki hah­mo­kat­ras on hom­man suo­la.
Ker­to­mus on ra­ken­net­tu yh­den vii­kon­lo­pun muo­toon, mut­ta dia­lo­gi on riittävän fik­sua ja tah­ti ve­toa­van syk­kivä, jot­ta tätä voi pitää elävänä sii­vu­na elämä. Syväl­li­sin aja­tus tässä ehkä lo­pul­ta on, että har­kois­sa pu­hu­taan tytöistä ja tyttö­jen seu­ras­sa har­kois­ta, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na pyt­ti­pan­nu on mau­kas. Aa­vis­tuk­sen ajat­te­le­vam­pi ver­sio Ame­ri­can Pie:s­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on kevyesti polaroid-patinoitu, ja vakaasta otteestaan huolimatta keikkuvan soljuva. Yksinkertaisen tehokas ääniraita. Ekstroissa mainio sarja saksittuja otoksia (25 min.), ohjaajasta (4 min.), tanssitunneista (7 min.), koevideoista (5 min.) ja kasari-tyylistä (4 min.). (IJ)
01/12/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy