Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wind River

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­dot­ta­mat­to­man tiuk­ka ri­kosjännä­ri Wyo­min­gin in­tiaa­ni­seu­tu­jen riis­tan­var­ti­jas­ta, jo­ka löytää tu­tun tytön ruu­miin lu­mes­ta.

O­dot­ta­mat­to­man tiuk­ka ri­kosjännä­ri Wyo­min­gin in­tiaa­ni­seu­tu­jen riis­tan­var­ti­jas­ta (Je­re­my Ren­ner), jo­ka löytää tu­tun tytön ruu­miin lu­mes­ta. FBI:n et­sivä (E­li­za­beth Ol­sen) apu­naan mies läh­tee jah­taa­maan pe­toa ve­ri­teon ta­kaa kuin ky­se oli­si kar­jan kimp­puun käy­neestä puu­mas­ta.
Na­pak­ka ja yti­mekkään suo­ra­vii­vai­nen jah­ti luis­te­lee tyy­likkääs­ti kli­sei­den lo­mas­ta ja tar­joaa viih­dyttävän kylmä­ve­ri­sen vuo­ris­to­dek­ka­rin. Dia­lo­gi uh­kaa pai­koin käydä kaa­va­mai­sek­si, mut­ta ei eh­di oi­kein kos­kaan muut­tua tylsäk­si en­nen kuin sähköä il­maan­tuu kuin kul­man ta­kaa hah­mo­jen yk­sioi­koi­sen tiu­kas­ta maail­man­kat­so­muk­ses­ta. Draa­ma pu­nai­sen lan­gan ympä­rillä on suu­ris­sa trau­mois­saan ja kään­teissään jok­seen­kin en­na­koi­ta­va, mut­ta jah­ti on tästä huo­li­mat­ta kiin­nos­ta­va län­nen­lo­ru.
D­raa­maa, dek­ka­ria ja tiuk­kaa toi­min­taa yh­teen pu­no­vas­ta elo­ku­vas­ta keh­key­tyy vä­hi­tel­len mo­der­ni länkkä­ri, jo­ka ei pal­joa an­teek­si pyy­te­le vaik­ka kyy­ne­liä hie­man nie­lee­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on vakaa, terävä ja tunnelmallisen kylmä sekä avara - kiitos tästä kuuluu paitsi ilmeikkäälle miljöölle myös vakaan ilmavalle kuvaukselle. Hillitty ääniraita vetää mukaansa lumiseen miljööhönsä ja tapailee Nick Caven avulla virkeästi genren nuotteja. Ekstroissa asiallinen lyhyt making of (10 min.) ja poistettuja kohtauksia (3 min.). (IJ)
09/04/2018

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169000947

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy