Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Gasoline Alley

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kon­til­li­nen ilo­tyttöjä löy­tyy mur­hat­tu­na, mikä saa lun­kis­ti tal­lus­ta­vien je­pa­rei­den lisäk­si liik­keel­le myös lan­gen­neen tat­too-ar­tis­tin.

Kon­til­li­nen ilo­tyttöjä löy­tyy mur­hat­tu­na, mikä saa lun­kis­ti tal­lus­ta­vien je­pa­rei­den (B­ru­ce Wil­lis ja Lu­ke Wil­son) lisäk­si liik­keel­le myös lan­gen­neen tat­too-ar­tis­tin (De­von Sawa).
Va­nut­tu­nut ta­ri­na si­joit­taa elo­ku­van siis­tis­ti B-luok­kaan ja ker­ron­nan tah­ti on so­vi­tet­tu mil­tei poh­jois­mai­sen sees­tei­sek­si, ehkä osin Wil­li­sin afaa­sia aja­tel­len. Sil­ti ko­ko­nai­suus rul­laa enemmän kuin tak­kuaa ja ku­vit­taa ta­pah­tu­miaan ai­na kun­nian­hi­moi­ses­ti. Maail­mal­la tämä on saa­nut yk­si­no­maan huo­no­ja ar­vos­te­lui­ta, mut­ta suo­raan vi­deol­le teh­dyk­si viih­dyk­keek­si tämä on var­sin mai­nio ta­paus.

Kuva

Viitseliäästi ja paikoin miltei suurieleisesti lavastettu kuva on läpeensä rouhean tekstuurikas. Jälki on päivänvalossa vakuuttavan terävää ja neon-valojen hehkussa vastaavasti psykedeelisen sykkivää.

Ääni

Tunnelmallisen rapsahtavasti dialoginsa taitava ja paikoin kaninkoloon sukeltava ääniraita hoitaa tonttinsa asiallisesti. Willisin vuorosanat ovat tässäkin vähissä, mutta anti uskottavan vähäeleistä ja pohjoismaisen karua.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
04/05/2023

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165797323

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy