Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ferdinand

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112743574

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ker­to­mus ku­kis­ta kiin­nos­tu­nees­ta härästä, jo­ta koh­ta­lo yrittää viedä koh­ti Es­pan­jan härkä­tais­te­lu­ke­hiä.

Vet­reä ker­to­mus ku­kis­ta kiin­nos­tu­nees­ta härästä, jo­ta koh­ta­lo yrittää viedä koh­ti Es­pan­jan härkä­tais­te­lu­ke­hiä. Ai­he­pii­rin ka­ri­kot kier­retään kai­non etäältä, seik­kai­lul­li­suut­ta ko­ros­taen. Sil­ti ta­ri­nas­sa riittää ve­toa myös ai­kui­sem­mal­le yleisöl­le. Hyvä trip­pi.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mun­ro Lea­fin Ro­bert Law­son kir­jaan "T­he Sto­ry of Fer­di­nand". Elo­ku­vas­ta on muu­ten suo­ma­lai­sen pe­liyh­tiön, Kou­koi Ga­me­sin, toi­mes­ta teh­ty pe­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Nätti animaatio, ja myös kuva on sekä värikylläinen että terävä. Hyvä ääniraita on tarjolla suomeksi (DTS5.1), ruotsiksi (DTS5.1) ja englanniksi (DTS-HD Master Audio 7.1). Ekstroissa musiikkivideo ja sarja koosteita. (IJ)
11/06/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy