Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Smith ja Jones – kausi 1 Box 1

Alias Smith and Jones 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 330 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165642227

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Han­ni­bal Heyes ja Kid Cur­ry alias Smith ja Jo­nes on luul­ta­vas­ti Vei­jai­rei­ta ja py­hi­myk­siä sekä Stars­ky ja Hutch -­sar­jo­jen ohes­sa eni­ten nos­tal­gi­sen läm­pi­miä tun­tei­ta herättävä 1970-­lu­vun tv-­ko­ke­mus.

Han­ni­bal Heyes ja Kid Cur­ry alias Smith ja Jo­nes on luul­ta­vas­ti Vei­jai­rei­ta ja py­hi­myk­siä sekä Stars­ky ja Hutch -sar­jo­jen ohes­sa eni­ten nos­tal­gi­sen läm­pi­miä tun­tei­ta herättävä 1970-lu­vun tv-ko­ke­mus. Kaik­kia yh­distää sym­paat­tis­ten ja eri­luon­tois­ten pää­hen­kilöi­den bud­dy-ke­mia.
Sar­ja to­teu­tet­tiin Butch ja Kid –au­rin­gon­las­kun rat­sas­ta­jat –e­lo­ku­van in­noit­ta­ma­na. Eiväthän Pe­te Duel ja Ben Murp­hy mitään Red­ford/­New­man-kak­si­kol­le voi, mut­ta hyvän tun­nel­man he sai­vat ai­kaan.
Län­nen ro­bin­hoo­dit oli­vat tul­leet tun­ne­tuik­si usei­den pank­ki- ja ju­na­ryöstö­jen ohes­sa siitä, et­teivät he ol­leet sur­man­neet ketään keik­ko­jen yh­tey­dessä. Näin ol­len he ano­vat ku­vernöö­riltä ar­mah­dus­ta ja saa­vat sen. Eh­to on ko­va ja sa­mal­la sar­jan idea: ku­kaan muu ei asias­ta tiedä, jo­ten et­sintä­kuu­lu­tuk­sien var­jo las­keu­tuu vuo­dek­si mies­ten yl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
21/10/2013

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Pete Duel Ben Murphy
Tarina: Useita
Kuvaus: Useita
Musiikki: Useita

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy