Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narc

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ra­jus­ti al­ka­va Narc ku­vaa hyl­ly­te­tyn huu­me­po­lii­sin tus­kais­ta tai­val­ta van­haan vir­kaan.

Ra­jus­ti al­ka­va Narc ku­vaa hyl­ly­te­tyn huu­me­po­lii­sin (Ja­son Pat­ric) tus­kais­ta tai­val­ta van­haan vir­kaan. Mies jou­tuu so­lut­tau­tu­maan uu­des­taan huu­me­pii­rei­hin ja sel­vittämään kol­le­gan mur­haa. Kuu­ma­kal­le (ai­na vain maa­ni­sem­mak­si äi­tyvä Ray Liot­ta, myös tuot­ta­ja­na) tu­lee apuun. Per­he-elämä vaa­ran­tuu sa­mal­la. Näitä on näh­ty, mut­ta Narc pa­nee pa­rem­mak­si tark­ka­silmäi­sen psy­ko­lo­gian­sa an­sios­ta. Pal­jon lä­hemmäk­si rea­lis­mia ei pää­se.
Laa­du­kas ku­va ja kak­si hy­vin tömäkkää ää­ni­rai­taa. Vi­suaa­li­ses­ti oi­val­ta­va. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu haas­tat­te­lu­ja, koh­tauk­sen ra­ken­net­ta esit­te­levä osio ja trai­le­ri.

Tekijät

Ohjaaja: Joe Carnahan
Pääosissa: Jason Patric Ray Liotta
Tarina: Joe Carnahan
Kuvaus: Alex Nepomniaschy
Musiikki: Cliff Martinez

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.85
  
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy