Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Licorice Pizza

Elokuva

B-­luo­kan lap­sitäh­ti Ga­ry Va­len­ti­ne on kas­va­mas­sa ulos vaat­teis­taan.

B-luo­kan lap­sitäh­ti Ga­ry Va­len­ti­ne on kas­va­mas­sa ulos vaat­teis­taan. Hor­mo­nit hyrräävät jul­met­tui­na. Lap­suu­den me­nes­tys­ten jättämä it­se­luot­ta­mus siir­tyy tei­ni-ikään vain osit­tain. Rak­kau­den on­nis­tu­misp­ro­sent­ti ei jat­ku ai­van sa­ta­ses­sa.
Paul Tho­mas An­der­so­nin Li­co­ri­ce Piz­za esittää en­si­rak­kaut­ta su­la­vas­ti. Läm­min nuo­ruu­den- ja ajan­ku­va tois­tuu kan­kaal­la pa­rem­min kuin sydä­missä. Kes­kit­ty­mi­nen ul­ko­kuo­reen jättää kat­so­jan pun­ta­roi­maan, mitä siitä rak­kau­des­ta oi­keas­taan tah­dot­tiin ker­toa.
E­lo­ku­va myötäi­lee ame­rik­ka­lai­sen unel­man ta­voit­te­lua. Kä­sit­te­ly­ta­pa jättää si­vu­juo­nen­kin va­jaalämpöi­sek­si.
Li­co­ri­ce Piz­za kat­sas­te­lee ja mit­tai­lee me­nes­tystä sekä me­nes­tys­haa­vei­ta spekt­rin jo­ka lai­dal­ta. Lop­pu­tu­le­ma on meil­le ih­mi­sil­le tut­tu. Gloo­ria ei tun­ne­tus­ti kai­kil­le ja­kau­du.

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2021Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Universal 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy