Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek - Generations

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos Star Tre­kin maail­ma on vie­ras, tämä on pa­ras ta­pa ihas­tua.

Jos Star Tre­kin maail­ma on vie­ras, tämä on pa­ras ta­pa ihas­tua. Ge­ne Rod­den­ber­ryn suur­luo­muk­ses­ta ei ole ai­na ymmär­ret­ty, kuin­ka haus­ko­ja ja it­sei­ro­ni­sia sen kon­ven­tiot ovat. Ih­mis­suh­teet ovat ai­na pääo­sas­sa, vaik­ka tek­ni­set in­no­vaa­tiot­kin ovat haus­ko­ja.
Mai­nio lop­pu­rat­kai­su: vuon­na 1974 Suo­men­kin TV2:s­sa kap­tee­ni Kir­kinä ris­kejä ot­ta­nut Wil­liam Shat­ner koh­taa seu­raa­jan­sa Pat­rick Stewar­tin "ai­kayh­tey­den" an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kristallinkirkas kuva, joka ikävä kyllä pikselöityy, juuttuu ja hyppii. Voi olla, että näin ei ole kaikilla koneilla, mutta tähtiin tulee suhtautua varauksella. Mahtipontinen ääniraita, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän. Ei myöskään mitään ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy