Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Signs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä.

Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi (Mel Gib­son) kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä. Se­littää jän­nittävällä ta­val­la jenk­ki­pel­loil­le il­mes­ty­vien au­kioi­den ar­voi­tus­ta. Teh­ty pie­tee­tillä, luot­taen psy­ko­lo­gi­seen jän­ni­tyk­seen, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti ei erikoinen, mutta ohjaajalle tyypilliseen tapaan äänimaailma soi jännittävästi. Ekstroissa on 59 min. dokumenttia, 8 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksia eri ääniraidoin, 10-sivuinen triviavihko ja näyte ohjaajan pikkupoikana tekemästä Alien-elokuvasta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Tak Fujimoto
Musiikki: James Newton Howard

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy