Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

X-Men 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sähäkkä ja mu­kaan­sa­tem­paa­va he­ti en­simmäi­sestä Val­koi­sen ta­lon pyö­reään huo­nee­seen si­joit­tu­vas­ta koh­tauk­ses­ta läh­tien.

Sähäkkä ja mu­kaan­sa­tem­paa­va he­ti en­simmäi­sestä Val­koi­sen ta­lon pyö­reään huo­nee­seen si­joit­tu­vas­ta koh­tauk­ses­ta läh­tien. Jo en­simmäi­nen X-Men oli yllättävän tyy­likäs. Kak­ko­so­sa sai erittäin hyvät ar­vos­te­lut, mut­ta kes­kit­tyy toi­min­taan ja vi­suaa­li­seen lois­toon ykkö­so­saa enemmän.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita ovat referenssitasoa, mikä on ko. genrelle toki vähimmäistavoite. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentti, 11 poistettua kohtausta ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy