Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiitos tilauksestasi

Sorry We Missed You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
  
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5706169003221

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

So­siaa­li­sen rea­lis­min kan­taisä, elä­ke­vuo­si­naan en­tistä hui­mem­mak­si yl­ty­nyt Ken Loach on yti­messä.

So­siaa­li­sen rea­lis­min kan­taisä, elä­ke­vuo­si­naan en­tistä hui­mem­mak­si yl­ty­nyt Ken Loach on yti­messä. Yh­teis­kun­tak­ri­tiik­ki osa­na mainst­ream-e­lo­ku­vaa pii­lou­tuu ylei­sim­min si­vu­juon­tei­siin. Kii­tos Ken Loac­hin, on elo­ku­via, jois­sa mitään to­del­lis­ta ja va­ka­vaa ei pii­lo­tel­la.
Per­heen me­not ja ku­lut eivät ole ta­sa­pai­nos­sa, vuok­ran­mak­su jää räs­tiin. Kaik­keen tul­koon muu­tos isän ryh­tyessä franc­hi­se-y­rittäjäk­si.
Ar­ki- ja in­ho­rea­lis­min ylis­tys­lau­lu va­vi­sut­taa jo­ka sek­to­ril­la. Ah­dis­tus kerään­tyy odot­taen pur­kau­tu­mis­taan. Kirk­kaam­mat­kin mie­let ha­joa­vat pai­neen al­la. Ää­rimmäi­syyk­siin ky­ke­nevä kä­si­kir­joit­ta­ja-oh­jaa­ja-val­jak­ko Ken Loach — Paul La­ver­ty on luo­nut pes­si­mis­ti­simmän vi­sion­sa, ku­van työ­muu­ra­hai­sen vai­ku­tus­mah­dol­li­suuk­sis­ta osa­na ko­neis­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni tottelevat käskytysnuorassa. Synkkää ja kolkkoa on. Ei lisämateriaaleja. (VA)
19/05/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy