Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muistojen polku

A Walk to Remember 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165147425

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nenä­lii­noi­hin us­ko­va te­nid­raa­ma pa­has­ta po­jas­ta ja hil­jai­sen hii­ru­lai­sen roo­liin luot­ta­vas­ta tytöstä.

Nenä­lii­noi­hin us­ko­va te­nid­raa­ma pa­has­ta po­jas­ta ja hil­jai­sen hii­ru­lai­sen roo­liin luot­ta­vas­ta tytöstä. Nic­ho­las Spark­sin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1999) poh­jaa­va ta­ri­na vat­kaa kaa­va­mai­sel­ta mais­tu­van, mut­ta kään­teiltään syvältä kou­rai­se­van rak­kaus­ta­ri­nan.
Pääos­sa On­ce and Again -sar­jas­ta lef­foi­hin pon­nis­ta­nut Sha­ne West ja mu­sa­ku­viois­ta tun­net­tu Man­dy Moo­re, jois­ta kum­pai­nen­kin osaa myös näy­tellä. Jos elo­ku­va mais­tuu tei­ni­saip­pual­ta joh­tuu se pait­si ta­ri­nas­ta myös to­teu­tuk­ses­ta sillä ku­vaus­pai­kois­ta osa on peräi­sin Daw­son's Creek -sar­jas­ta.

Kuva

Keskimäärin varsin passeli kuva on pykälän pehmeä, eikä detaljitaso varsinkaan tummissa otoksissa päätä huimaa. Valoisammissa otoksissa puolestaan kohina nousee ajoittain häiritsevän selvästi esiin. Myös pientä ylimääräistä eloa esiintyy rajapinnoissa.

Ääni

Ääniraita on harmillisesti yhä vain kaksikanavainen Dolby Surround, vaikka kannessa mainitaan ääniraidaksi DD5.1. Levyllä on vain yksi ääniraita. Tässä tapauksessa raita on hieman tunkkainen ja jättää toivomisen varaa myös dialogin toiston välittömyyden osalta, mutta kaiken tämän voi antaa anteeksi formaatin puitteissa.

Ekstrat

Ekstraton. Vertailun vuoksi aiempi DVD sisälsi haastatteluita, lyhyen B-kelan, koosteen päivästä Mandy Mooren seurassa, musiikkivideon ja trailerin. (IJ)
06/02/2024
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy