Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Skulls

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van niin sur­kea elo­ku­va kuin mai­neen­sa.

Ei ai­van niin sur­kea elo­ku­va kuin mai­neen­sa. Epäus­kot­ta­va tie­tys­ti, kun sa­la­seu­ra toi­mii hy­vin avoi­mes­ti cam­puk­sel­la. Ih­me kyllä, kä­si­kir­joit­ta­ja John Po­guel­la on to­del­lis­ta ko­ke­mus­ta asias­ta Ya­les­sa. Tar­joaa kui­ten­kin tv-ta­sois­ta viih­dettä.
Daw­son Cree­kistä tut­tu Jos­hua Jack­son pe­las­taa pal­jon uu­den­lai­se­na peh­mo/­ko­va –­tyyp­pinä. Wil­liam Pe­ter­se­niä nä­ki­si mie­lellään enemmän­kin. Mie­hen ni­mi on kir­joi­tet­tu biog­ra­fiaan vää­rin, Pe­ter­son.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvät kuosit. Erinomainen kuva ja tyylikkään eläväinen soundtrack. Järkyttävä layer stop venyttää liikettä kesken kaiken. Ohjaajan kommenttiraita, 14 min dokumentti, 12 min poistettuja kohtauksia, traileri, muiden elokuvien trailereita ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy