Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

About Alex

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162346173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

80-­lu­vun ryhmä­ku­va­ta­ri­noi­den mu­kaan muo­toil­tu draa­ma ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jo­ka ko­koon­tuu mö­kil­le yh­den it­se­mur­hay­ri­tyk­sen jäl­ki­mai­nin­geis­sa.

80-lu­vun ryhmä­ku­va­ta­ri­noi­den mu­kaan muo­toil­tu draa­ma ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jo­ka ko­koon­tuu mö­kil­le yh­den it­se­mur­hay­ri­tyk­sen jäl­ki­mai­nin­geis­sa. In­ter­ven­tion koh­tee­na on kui­ten­kin ko­ko po­ruk­ka, jos­sa jo­kai­sen elämä kai­paa pientä pa­laut­ta­mis­ta rai­teil­leen.
Lup­sa­kas­ti sol­ju­va draa­ma läväyttää puo­len­tu­si­naa ih­mis­ta­ri­naa pöydäl­le ton­git­ta­vak­si, mut­ta avaa näitä niin tah­dik­kaas­ti, että vyyh­ti mais­tuu enemmän elämältä kuin kaa­van­mu­kai­sel­ta tir­kis­te­lyltä. Lan­gat avau­tu­vat vain löyhäs­ti, ja tar­koi­tuk­sel­li­sen pseu­doin­tel­lek­tuel­lit ha­vain­not ovat ke­vyitä, mut­ta ote on oi­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja rauhallisen dokumentaarimaisesti sykkivä ääniraita. Ekstroissa hätäinen making of (5 min.) ja suppeat koosteet käsikirjoituksesta (4 min.), kuvauspaikasta (4 min.), puvustuksesta (3 min.) ja stuntista (2 min.). (IJ)
26/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy