Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Buddenbrookit

Buddenbrooks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­ho­mas Man­nin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti ker­too ta­ri­nan sak­sa­lai­ses­ta kaup­pias­su­vus­ta, jon­ka aris­tok­raat­ti­nen elämä tun­tuu pra­meas­ta elin­ta­sos­ta huo­li­mat­ta ole­van vel­vol­li­suu­den ja kuo­le­man täyttämä.

T­ho­mas Man­nin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti ker­too ta­ri­nan sak­sa­lai­ses­ta kaup­pias­su­vus­ta, jon­ka aris­tok­raat­ti­nen elämä tun­tuu pra­meas­ta elin­ta­sos­ta huo­li­mat­ta ole­van vel­vol­li­suu­den ja kuo­le­man täyttämä. Epäon­nis­tu­neet vil­ja- ja nai­ma­kau­pat määräävät elon tah­dit ja vaik­ka ilon het­kiä­kin on jäävät ne ko­vin ly­hyik­si. Ar­min Müel­ler-S­tahl te­kee elo­ku­van mie­len­kiin­toi­sim­man roo­lin su­vun van­ha­na pat­riar­ka­na, mut­ta myös kaik­ki muut hah­mot nou­se­vat kar­ri­ka­tyy­rien ylä­puo­lel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeasti toteutettu elokuva näyttää DVD:llä hyvältä, mutta aivan parhaasta teknisestä tasosta ei kuitenkaan ole kyse. Jälki jää pehmeähköksi ja myös lievää ylimääräistä värinää esiintyy toistamiseen. Saksankielistä dialogia ei onneksi ole lähdetty dubbaamaan, kuten joissakin muissa vastaavanlaisissa tuotannoissa. Musiikkiraita on minimalistinen, mutta istuu tapahtumiin hyvin ja levittäytyy tilaisuuden tullen myös tilaan. Ekstraton. (IJ)
24/09/2011

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 145 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 233478EAN: 6438194010712

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy