Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sonic the Hedgehog 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
108p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018023789

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ho, tämähän on haus­ka, hiot­tu ja jän­nittävä!

O­ho, tämähän on haus­ka, hiot­tu ja jän­nittävä! So­nic the hed­ge­hog -pe­leistä am­men­ta­va seik­kai­lu tar­joaa läppää, vauh­tia ja ke­peää kas­vu­kom­men­taa­ria ihas­tut­ta­van tah­dik­kaas­ti. Her­kul­lis­ta on myös nähdä Jim Car­rey taas tiu­kal­le vi­ri­tet­tynä ja mu­ka­vuu­sa­lueel­laan dia­bo­li­se­na pa­his­toh­to­ri­na.
E­pi­so­di ete­nee vim­mal­la, mut­ta vail­la vauh­ti­so­keut­ta. Eri­tyi­ses­ti Jim Car­reyn vuo­ro­sa­nat ovat jon­kin­lai­sen in­sinöö­ri-ar­te­saa­nin loih­ti­maa sillä tyhjäkäyn­ti on kar­koi­tet­tu kol­man­teen ulot­tu­vuu­teen. Tässä on enemmän po­puu­la­ri­kult­tuu­ria kuin tuo­te­si­joit­te­lua, mikä on saa­vu­tus. On­pa mu­kaan mah­tu­nut jo­pa lau­sah­dus Trum­pil­ta, mikä lie­nee Car­reyn ai­kaan­saan­nos­ta.

Kuva & ääni

Nätti kuva on energisen mielikuvituksekas, värikylläinen ja miellyttävän tummasävyinen. Ääniraita on samaa paria: virkeä ja vailla tusinaefektejä.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä ohjaajan ja Sonicin äänenä toimivan Ben Schwartzin kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, lyhytelokuva ja koosteita. (IJ)
29/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy