Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bee Season

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Per­hee­nisä Saul Nau­mann val­men­taa tytärtään Eli­zaa kan­sal­lis­ten ta­vaus­kil­pai­lu­jen me­nes­tyjäk­si.

Per­hee­nisä Saul Nau­mann (Ric­hard Ge­re) val­men­taa tytärtään Eli­zaa (F­lo­ra Cross) kan­sal­lis­ten ta­vaus­kil­pai­lu­jen me­nes­tyjäk­si. Al­ku­jaan Eli­za on luul­lut, et­tei isä osoit­tai­si pie­nintäkään kiin­nos­tus­ta moi­sia kis­san­ris­tiäi­siä koh­taan, mut­ta vää­rinkä­si­tys­ten sel­vi­tessä kiin­nos­tus kas­vaa tur­han­kin suu­riin mit­ta­suh­tei­siin. Sisällä kas­va­va sai­raal­loi­nen me­nes­tyk­sen nälkä al­kaa vai­kut­taa luon­nol­li­ses­ti per­heen sisäi­siin suh­tei­siin. Myös äi­ti-Mi­riam ko­kee nuo­ren tytön me­nes­tyk­sen ta­vaus­ki­sas­sa tär­keäk­si elämän kan­nal­ta, vii­saas­ti ja mo­niu­lot­tei­ses­ti. Mi­riam (Ju­liet­te Bi­noc­he) ja ve­li-Aa­ron (Max Ming­hel­la) jäävät aut­ta­mat­ta isän am­bi­tioi­den jal­koi­hin. Syyl­listä­mi­nen puo­lel­ta jos toi­sel­ta­kin erot­taa per­hettä.
Mi­ria­min ja Aa­ro­nin hen­kilö­koh­tai­sia tais­te­lui­ta per­heen ul­ko­puo­li­si­na ku­va­taan liiak­si yleisöä aliar­vioi­den. Pe­ria­me­rik­ka­lai­nen us­kon­nol­li­suus luo pai­nos­ta­van tun­nel­man, yli­luon­nol­lis­ten ele­ment­tien läsnäo­lo vä­kinäi­sen lisän. Eli­zan pään sisäi­siin tun­nel­miin upo­taan ta­vauk­sen yh­tey­dessä myös ku­vien muo­dos­sa.
Hol­lywood il­man är­syttäväs­ti myhäi­levää Ric­hard Ge­reä oli­si vä­hintään tu­han­nes­ti pa­rem­pi. Tar­vi­taan mel­ko mon­ta Flo­ra Cros­sia ja Ju­liet­te Bi­noc­hea täyttämään mois­ta epä­koh­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaterävyys on huippuluokkaa. Lempeää käsittelyä. Kuvauksen laadussa ei ole myöskään sanan sijaa. Ekstroissa on saatavilla kuusi poistettua kohtausta ohjaajien kommenteilla tai ilman (6 min.), making of (5 min.), sekä ’The Essence of Bee Season’ –pätkä (6 min.).(VA)
06/08/2015

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202474EAN: 6438044098754

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy