Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ruohonjuuritasolla - 2 kausi osa 4

Minuscule 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Hyvällä huu­mo­riot­teel­la teh­ty las­ten ani­maa­tio­sar­ja luon­non pik­kuötököi­den kum­mal­li­sis­ta ede­sot­ta­muk­sis­ta.

Hyvällä huu­mo­riot­teel­la teh­ty las­ten ani­maa­tio­sar­ja luon­non pik­kuötököi­den kum­mal­li­sis­ta ede­sot­ta­muk­sis­ta. 14 noin ne­lii­mi­nuut­ti­sen jak­son ai­ka­na nähdään muun muas­sa ötököi­den kil­pa­juok­su, eta­nan it­se­pin­tai­nen vael­lus, ome­na­ma­don naa­pu­rion­gel­mia ja hämähäk­ki, jon­ka verk­ko ei tee kaup­paan­sa.
Jak­sot:"Täy­sillä", "Är­syttävä naa­pu­ri", "Ja­no", "Kor­keajän­ni­tystä", "Hämähäk­ki sy­vyyk­sistä", "Naa­pu­rit kil­pa­sil­la", "Rau­ta­hir­viö", "Pitkä tie", "Jou­lu­hal­ko", "Hämä Häk­ki­nen", "Hir­viö suol­la", "Vin­tiöt", "Hul­lut päivät" ja "Heh­ku­van au­rin­gon al­la". Seik­kai­luis­ta naut­ti­mi­nen ei vaa­di aiem­pien jak­so­jen nä­ke­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis animaatiojälki vakuuttaa verrattaisella fotorealismillaan ja rauhallisella otteellaan. Kuvanlaatu on korkealla tasolla, eikä paremmasta enää ole väliä. Näpsäkkä ääniraita säestää tapahtumia vähin elein ja harkitusti. Ekstraton. (IJ)
13/01/2013

Tekijät

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 60 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 6438194050817

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy