Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lyle, Lyle, Crocodile

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018025615

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­si­kaa­lin muo­toon puet­tu las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va lau­la­vas­ta kro­ko­tii­listä, jo­ka ot­taa New Yor­kin viih­de­pii­rit yllä­tyk­sellä.

Mu­si­kaa­lin muo­toon puet­tu las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va lau­la­vas­ta kro­ko­tii­listä, jo­ka ot­taa New Yor­kin viih­de­pii­rit yllä­tyk­sellä. Tur­val­li­sen ta­va­no­mai­nen ja nos­tal­gi­sen kierrä­tet­ty ta­ri­na tun­tuu mit­tai­le­van pe­rin tut­tu­ja ka­dun­kul­mia, mut­ta tar­joaa sa­mal­la hyväk­si­ha­vait­tua viih­dettä per­heen pie­nim­mil­le. Kym­men­vuo­tiai­den sar­jas­sa tämä ei to­sin enää on­nis­tu van­git­se­maan huo­mio­ta jos pe­lit ovat toi­nen vaih­toeh­to.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Ber­nard Wa­be­rin las­ten­kir­jaan "T­he Hou­se on East 88th St­reet" (1962).

Kuva

Asiallinen kuva taipuu hivenen nostalgisesti patinoiduksi, mutta ote on hyvä.

Ääni

Äänipuolella tarjolla on sekä alkuperäinen englanninkielinen ääniraita että pohjoismaiset dubit. Suomenkielinen raita toimii mukisematta.

Ekstrat

Ekstroissa sing along -pätkiä, musiikkivideoita, mokia, poistettu kohtaus ja muutama kooste. (IJ)
27/04/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy