Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villit vuodet

Big Wednesday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ku­kaan ei surf­faa ikui­ses­ti.

Ku­kaan ei surf­faa ikui­ses­ti. John Mi­liuk­sen nos­tal­giat­rip­pi 1960-lu­vun alun surf­fi­pum­mien maail­mas­ta ai­na 1970-lu­vun tyh­jyy­teen.
Ei tar­joa juu­ri­kaan kum­mois­ta prob­le­ma­tiik­kaa, mitä nyt va­pai­ta ran­to­ja val­la­taan vah­dit­ta­vik­si ja osa nuo­ris­ta jou­tuu Viet­na­miin.
Oh­jaa­ja käy ca­meo­na kaup­paa­mas­sa ma­ri­hua­naa. Pik­ku­roo­leis­sa mie­len­kiin­toi­sia kas­vo­ja: Ro­bert Eng­lund ja Dal­las-sar­jas­ta tut­tu Ste­ve Ka­na­ly.

Kuva, ääni & ekstrat

Surffikuvat näyttävät upeilta, mutta sisäkohtauksia rasittaa rakeisuus. Keskitason ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy