Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Once Upon a Time in Hollywood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Quen­tin Ta­ran­ti­non rak­kaus­kir­je Hol­lywoo­dil­le on omin­ta­kei­nen otan­ta vuo­den 1969 elo­ku­va­kylästä, missä fak­ta ja fik­tio avau­tu­vat sa­tu­mai­ses­ti.

Quen­tin Ta­ran­ti­non rak­kaus­kir­je Hol­lywoo­dil­le on omin­ta­kei­nen otan­ta vuo­den 1969 elo­ku­va­kylästä, missä fak­ta ja fik­tio avau­tu­vat sa­tu­mai­ses­ti. Kes­kiössä on has been -puo­lel­le vä­hi­tel­len kään­tyvä länkkä­ris­ta­ra (Leo­nar­do Di­Cap­rio) ja tämän sii­pi­mie­hek­si aset­tu­nut jo­viaa­li stunt-mies (B­rad Pitt). Mies­ten elämä rul­laa us­kot­ta­van mer­ki­tyk­settö­miä uria päivästä toi­seen kun­nes eräänä il­ta­na his­to­rian kir­jat me­nevät uu­sik­si elo­ku­van ot­taes­sa muu­sak­seen Sha­ron Ta­ten (Mar­got Rob­bie) koh­ta­lon.
E­ri­koi­nen elo­ku­va viih­dyttää kah­del­la pos­ket­to­man poi­ka­mai­sel­la pääo­sal­laan, eikä pelkää vään­nellä to­si­ta­ri­nas­ta it­sel­leen hyvän­tuu­lis­ta päätös­fars­sia. On vai­kea ku­vi­tel­la ke­nellä muul­la Hol­lywoo­din A-lis­ta­lai­sel­la oli­si pok­kaa yrittää sa­maa kuin Ta­ran­ti­no tässä. Elämän vir­taan heittäy­tyvä ko­ko­nai­suus ih­me­tyttää, mut­ta ve­toaa kai­kel­la vei­ja­ri­mai­sel­la asen­teel­laan, haus­koil­la näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­laan ja ko­meal­la pe­rio­di­pin­nal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva näyttää periodin värikkäästi ja elinvoimaisesti. Ääniraita keskittyy läsnäoloon, mutta onnistuu tässä mainiosti. Ekstroissa ohjaajan alustus elokuvalle, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita periodista ja elokuvan synnystä. (IJ)
28/09/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007130

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy