Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Machine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027565

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyhjänpäiväi­nen ko­me­dia ame­rik­ka­lai­ses­ta koo­mi­kos­ta, jo­ka pää­tyy nok­ka­pok­ka­sil­le venäläis­ten gangs­te­rei­den kans­sa.

Tyhjänpäiväi­nen ko­me­dia ame­rik­ka­lai­ses­ta koo­mi­kos­ta, jo­ka pää­tyy nok­ka­pok­ka­sil­le venäläis­ten gangs­te­rei­den kans­sa. Kaik­ki jär­ki on pu­ser­ret­tu ulos ta­ri­nas­ta su­rut­ta, ri­ma on ta­hal­li­sen ma­ta­lal­la, eikä ta­pah­tu­mis­sa ole he­kot­te­le­mis­ta pro­mil­leis­ta riip­pu­mat­ta.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu stan­dup-koo­mik­ko Bert Kreisc­he­rin hit­tis­ket­siin, jo­ta on tässä ve­det­ty kie­li­pos­kes­sa yhä ö­ve­rimmäk­si. Huu­mo­ri toi­mii pai­koin iso­ma­hai­sen ta­vik­sen kom­men­toi­des­sa tietään lä­pi elämän, mut­ta tyhjäkäyn­tiä on ai­van lii­kaa. Vain mie­hen van­nou­tu­neil­le fa­neil­le.

Kuva

Sisällöllisesti tämä on puhdas pohjakosketus, mutta teknisesti jälki on pätevän kunnianhimotonta. Hyvä kuva on samattisen videomainen, vakaa, erotteleva ja valitun ilmeen puitteissa väritoistoltaan luonteva. Elokuva on kuvattu Serbiassa, eikä yksinomaan studioneliöiden sisällä mikä lisää ohuen raidan mielenkiintoa tapahtumiin.

Ääni

Dialogivoittoinen ääniraita on puhelias, monotoninen ja selkeä. Örvellys käy selväksi eikä kaskuja tarvitse arvailla teknisten syiden vuoksi.

Ekstrat

Tekstitetyissä ekstroissa vähävillainen making of (8 min.), poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (3 min.) ja kolme koostetta (yht. 32 min.). (IJ)
23/01/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy