Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Witches of Eastwick

Noidat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5051895051139

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­ru saa­puu pik­ku­kau­pun­kiin, jos­sa kol­me sink­kua nais­ta ovat so­pi­vas­ti kylläs­ty­neet kuo­le­vai­siin mie­hiin.

Pi­ru (Jack Nic­hol­son) saa­puu pik­ku­kau­pun­kiin, jos­sa kol­me sink­kua nais­ta (Mic­hel­le Pfeif­fer, Su­san Sa­ran­don ja Cher) ovat so­pi­vas­ti kylläs­ty­neet kuo­le­vai­siin mie­hiin.
O­min­ta­kei­nen elo­ku­va aset­te­lee pi­run yk­sinäi­sek­si ta­vik­sek­si, jon­ka per­heen­ra­ken­nus­vim­ma saat­taa tällä ker­taa poh­ja­ta yhtä pal­jon elämän odo­tuk­siin kuin jo­ho­kin dia­bo­li­seen suun­ni­tel­maan. Tätä on kut­sut­tu myös fe­mi­nis­ti­sek­si elo­ku­vak­si, mut­ta var­maa on vain, että mo­nia­vioi­suus ei toi­mi edes raa­ma­tun pääo­sil­la.
Niin tai näin, elo­ku­va, jos­sa vih­ta­hou­su jä­tetään ulos kuis­til­le sa­tee­seen sei­so­maan ei ole täy­sin huo­no. Eikä Nic­hol­son ole hul­lum­pi pää­pi­ru­na, jo­ka on tot­tu­nut pyö­rittämään pe­liä oman päänsä mu­kaan, mut­ta op­pii nyt mitä on ol­la kol­men tos­sun al­la. Lop­pu on mel­koi­nen ral­li, jos­sa Nic­hol­son pää­see ir­rot­te­le­maan muu­ta­kin kuin ruu­mii­no­sia. Ta­ri­nas­ta voi löytää mer­ki­tyk­sen jos toi­sen­kin, mut­ta to­tuus jääköön tällä ker­taa kat­so­jal­le, jo­ka tästä blen­de­ristä sel­viää.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu John Up­di­ken sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1984).

Kuva & ääni

Pehmeä, mutta vakaa kuva pärjää ainakin DVD:lle mennen tullen. Välähdyksittäin jälki on jopa erottelevaa ja kauttaaltaan väritoistoltaan ja dynamiikaltaan formaatin puitteissa asiallista. Dialogivetoinen ääniraita kalskahtaa hieman kolkolta ja tehosteiltaan kapealta, mutta anti on selkeää.

Ekstrat

Ekstroissa traileri. (IJ)
29/09/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy