Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Game Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia kil­pai­lu­hen­ki­sestä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka vii­kot­tai­nen pe­li-il­ta te­kee U-käännök­sen leik­ki­mie­li­sen mur­ha­mys­tee­rin muut­tues­sa to­ti­sek­si.

Vet­reä ko­me­dia kil­pai­lu­hen­ki­sestä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka vii­kot­tai­nen pe­li-il­ta te­kee U-käännök­sen leik­ki­mie­li­sen mur­ha­mys­tee­rin muut­tues­sa to­ti­sek­si. Elo­ku­va­viit­tauk­sia tuon tuos­ta la­te­le­va seik­kai­lu ei tur­hia hi­das­te­le edes vauh­titöys­syi­hin vaan tar­joaa tuo­rei­ta let­kau­tuk­sia ja it­se­var­maa sä­hel­lystä ko­ko kes­ton­sa edestä. Hyvä trip­pi, ja kel­poa viih­dettä lef­fail­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on tummasävyinen, terävä ja värikylläinen. Myös ääniraita yltää onnistuneeksi ollen myös tavanomaista komediaa eloisampi. Ekstroissa making of ja mokia. (IJ)
01/08/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy